Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Vinnere akkurat nå

Extra Chilli
Matthias V just won
Extra Chilli
€ 1
Sure Win
Linda W just won
Sure Win
€ 2
Lightning Horseman
Jude D just won
Lightning Horseman
€ 25.5
Book of Dead
Michael P just won
Book of Dead
€ 1.5
Roulette
Daniel L just won
Roulette
€ 360

Mest Populære

Guts har lansert
May 22, 2013
9
DEC

Keskiviikon korisennakko

Kouvot – Vilpas

Kouvot on vahvan alkukauden jälkeen kyntänyt siipi maassa. Loukkaantumiseton suurin yksittäinen syy heikolle jaksolle. Joukkueen ehkä paras pelaaja Kyle Shiloh on sivussa seuraavan kuukauden. Myös alkukaudesta vakirotaatiossa ollut Saarijärvi on ollut jo useita viikkoja sivussa. Kouvoja se satuttaa erityisesti, koska se on pelannut erittäin kapealla rotaatiolla. Mitään ihmeparannusta viime matsien heikkoihin esityksiin ei ole luvassa, vaikka toki vastus on nyt helpompi.

Vilpas on pelannut tasaisesti erityisesti loistamatta tai pettämättä. Joukkueet pelaajat samantyyppistä koripalloa, ei vähiten siksi, että valmentajat Lehtonen ja Tupamäki ovat sukulaissieluja. Tämä on voinut osaltaan vaikuttaa siihen, että joukkueiden kohtaamiset ovat olleet viime kausina usein tiukempia, mitä sarjataulukko olisi antanut odottaa. Salo lähtee peliin täydellä kokoonpanolla ja sillä on hyvä mahdollisuus järkyttää Kouvojen vahvaa kotirekordia.

Kouvot on ottelussa kiistatta iso suosikki. Parhaat peli-ideat löytyvät kuitenkin Saloa pelaamalla. Mikäli haluaa välttää suurta riskiä, kannattaa miettiä Salon sipaisua tasoituksella.

Ennuste: Kouvot 74%, total  164

BC Nokia – Bisons

BC Nokia tuo tähän otteluun mielenkiintoisen uuden kasvon, kun serbialainen Labovic liittyy joukkueseen. Miehellä on plakkarissa useita Euroopan kovimpia sarjoja suhteellisen hyvillä tilastoilla. Labovic parantaa Nokian pelaamista varmasti, sillä hän täyttää 4-pelipaikan, jolle Nokiassa ei ole käytännössä löytynyt pelaajaa Antti Nikkilän ja Daniel Dolencin minuuttien jäätyä yllättävän vähäiselle. Nyt myös Kravish voi tarvittaessa pelata nelospaikalla.

Nokia on ollut kotonaan erittäin vahva. Se on voittanut neljä kuudestaan pelistä, kun vieraissa se on joutunut tyytymään tappioo  joka pelissä. Isoimpana kysymysmerkkinä tässä ottelussa on amerikkalaispelaaja Baileyn pelaaminen. Hän on erittäin urheilullinen laitahyökkääjä, joka olisi arvossa arvaamattomassa etenkin puolustettaessa Loimaan liikkuvia laitureita.

Loimaa heikentyi viime viikolla, kun sen sisäpelaaja Ike Udanoh loukkaantui. Udanohin arvo on tilastoja suurempi, sillä hän tuo paljon ylimääräisiä pallonhallintoja, muutettuja heittoja ja hyvää 1-1 puolustusta yleisesti. Udanohin puuttuminen ei tarkoita vähentynyttä vahvistusten määrää kentällä, sillä reservissä Bisonsilla on amerikkalaispelaaja Jackson, joka on ollut selkeä pettymys. Heikennys on selkeä.

Vaikka Loimaa onkin heikentynyt, on se tässä selkeä suosikki. Mikäli Bailey pelaa, Nokian pelaaminen voi olla kannattavuuden rajoissa.

Ennuste: Nokia 39 %, total 153

Joensuun Kataja – Korikobrat

Kataja pelaa tällä hetkellä liigan parasta koripalloa. Se saa keskittyä täysillä liigaan, kun Eurocup on tauolla. Joukkue saa kaikki pelaajat mukaan ja on suursuosikki tässä.

Lapua on hyvässä voittoputkessa, varsinkin kun kolmesta viime voitosta kaksi on tullut vieraissa. Se on saanut hidastettua vastustajan tempoa ja joukkue on riittävän korintekovoimainen hitaassa pelissä. Korikobrat on inhottava vastus kenelle tahansa. Toisaalta Kobrat voi hävitä helposti rumastikin, sillä pelin ratkettua ja viisikon pelaajien saadessa huiliminuutteja joukkueen pelaamisen taso tippuu dramaattisesti.

Henkisesti ottelu voi olla Katajalle haastava. Se voitti juuri kärkimatsissa Kouvot, varmisti paikan jatkopeleihin Euroopassa ja on saanut sen jälkeen maiskutella hetken hyvää virettään. Tässä piilee matsin ainoa peli-idea. Riskinottajat voivat kokeilla Lapuan suoraa voittoa. Lapua voi roikkua hyvinkin pelissä kolme erää mukana ja saada mahdollisuuden voiton yrittämiseen. Toisaalta 37 minuutinkaan tiukka pelaaminen ei takaa tasoituksen kattamista.

Ennuste: Kataja 83 %, total 174

Pieti Poikola


Tarjoamme ensitallettajille vedonlyöntiin huikean 100% talletusbonuksen 100€ asti koodilla SPORT. Ei vielä pelitiliä? Voit avata sellaisen tästä linkistä.
Google+
Melding Nye Guts – større og bedre enn noensinne! Om få strakser lanserer vi en helt ny nettside for Guts. Den nye siden er designet med deg i tankene, med en mer moderne look og et par heftige nye funksjoner. Mer info kommer snart.
Innskudd
No
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
06:34