Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Vinnere akkurat nå

Sure Win
Linda W just won
Sure Win
€ 10
Slots Angels
brenda h just won
Slots Angels
€ 2
Sure Win
Linda W just won
Sure Win
€ 7.2
Jungle Jim
Joy C just won
Jungle Jim
€ 2.5
Slots Angels
brenda h just won
Slots Angels
€ 2

Mest Populære

Guts har lansert
May 22, 2013
28
NOV

Lauantain korisennakko

Bisons – Kouvot

Bisons on sarjan laajimmalla pelaajamateriaalilla suurin mestarisuosikki, vaikka Kouvot on ollutkin alkukauden paras joukkue. Bisonsin harjoittelua ovat sotkeneet VTB liigan ottelut ja loukkaantumiset. Nyt loimaalaisilla on ollut mahdollisuus keskittyä koko viikko liigaotteluihin ja se näkynee pelaamisessa.

Tämä ottelu on erittäin tärkeä Bisonsille, mikäli se mielii taistella runkosarjan voitosta. Se hävisi pahasti Kouvolassa ja tappio tässä tietäisi sen olevan jo 2,5 voittoa Kouvojen perässä. Se on varmuudella hyvin valmistautunut peliin vain ja ainostaan voitto mielessään.

Joukkueen ja ehkä sarjan paras heittäjä Mikko Koivisto on ollut alkukaudesta sairastuvalla. Hänen paluunsa on päivä päivältä lähempänä. Koiviston läsnäolo kentällä tuo muille lisää tilaa, vaikka hän ei korisukkaa heiluttaisikaan. Mikäli Koivisto pystyy ottelussa pelaamaan, hän nostaisi Bisonsin voittotodennäköisyyttä 1-2 %:lla.

Kouvot pystyi viimeisessä ottelussa kovaan vierasvoittoon Helsingissä. Kouvojen pelaaminen on ollut hyvää yhtälailla vieraissa kuin kotona. Silti Bisons on selkeä suosikki kotona ja sitä pelaamalla voi olla etua tarjolla.

Ennuste: Bisons 62 %, total 159

Kauhajoki – BC Nokia

Kauhajoki on sarjassa ainoa joukkue, joka ei ole hävinnyt kotona kertaakaan. Se pelaa kotonaan kovalla itseluottamuksella. Kotiyleisön tuki auttaa sitä vaikeina hetkinä ja ruokkii myös hurmosjaksoja. Kauhajoella on erittäin hyvä kahdeksan pelaajan rotaatio. Se ei koko kaudella hävinne kotonaan kovin montaa peliä.

BC Nokian pelaamista ovat rikkoneet loukkaantumiset. Sen paras pistemies Wilkerson on edelleen sairastuvalla. Wilkersonin tuuraajaksi hankittu Simpson ei ole pystynyt paikkaamaan korinteossa Wilkersonin ruutua. Nokia on Kauhajoen ohella ainoa joukkue, joka ei ole pystynyt vierasvoittoon. Viimeiset ottelut eivät ennakoi sen tulevan tänäänkään, vaikka se onkin nyt saanut harjoitella suhteellisen ehjästi Skamon ja Hirvikosken toivuttua loukkaantumisistaan.

Odotettavissa voi olla jopa yllättävän selkeä kotivoitto runsailla korimäärillä. Total ja handicap kulkevat käsi kädessä. Nokian mahdollisuus piilee siinä, että se onnistuu pitämään temmon ja pallonhallintojen määrän vähäisenä.

Ennuste: Kauhajoki 85 %, total 164

Pieti Poikola


Tarjoamme ensitallettajille vedonlyöntiin huikean 100% talletusbonuksen 100€ asti koodilla SPORT. Ei vielä pelitiliä? Voit avata sellaisen tästä linkistä
Google+
Melding Nye Guts – større og bedre enn noensinne! Om få strakser lanserer vi en helt ny nettside for Guts. Den nye siden er designet med deg i tankene, med en mer moderne look og et par heftige nye funksjoner. Mer info kommer snart.
Innskudd
No
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
06:33