Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Vinnere akkurat nå

Mega Moolah Isis
brenda h just won
Mega Moolah Isis
€ 1.6
Apollo - God of the Sun
Robert B just won
Apollo - God of the Sun
€ 1.04
Book of Ra Magic
Jordan S just won
Book of Ra Magic
€ 1
Gold Rush
Katarina S just won
Gold Rush
€ 110
Aloha! Cluster Pays
Patricia P just won
Aloha! Cluster Pays
€ 2

Mest Populære

Guts har lansert
May 22, 2013
14
SEP

LeKi on alkavan Mestiskauden suurin arvoitus

LeKillä on riveissään 14 sopimuspelaajaa ja joukkue tulee silti etenemään keväällä pudotuspeleihin. Kuulostaa aika karulta, joten avataan tätä hieman.

Tietyn kannatajakunnan mielestä LeKin pelaaminen Mestiksessä on sarjan suurin vitsi. Toisaalta joukkueen tarkoitus on tarjota pelipaikkoja Tapparan ja Ilveksen vitosketjujen jätkille sekä seurojen lupaavimmille junioreille, eikä siinä ole mitään väärää. Juha Juujärvellä on jälleen käsissään huojuva korttitalo.

LeKi oli viime kaudella lähellä vuoden suurinta pommia

LeKi kohtasi viime kaudella pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella TUTOn ja sarjan piti monien papereissa olla turkulaisille läpihuutojuttu. Juujärvi sai joukkueensa kuitenkin puolustamaan erittäin kurinalaisesti ja Mika Noronen LeKin uunissa oli huikea.

LeKi johti sarjaa jo 3-1, mutta TUTO selvitti ottelupallot ja LeKin kausi päättyi lopulta puolivälierien seiskapeliin. Turkulaisten onneksi Noronen hyppäsi neljännen pudotuspelin jälkeen Tapparan riveihin, sillä muuten LeKi olisi mennyt suurella todennököisyydellä sarjasta jatkoon.

LeKin harjoitusryhmässä huikeita pelimiehiä

LeKin mukana ovat harjoitelleet muiden muassa Niclas Lucenius, Miikka Männikkö ja Jesse Niinimäki. Kaikki kolme pelaajaa ovat ilman sopimusta, joten kauden aloittaminen LeKin riveissä on näiden pelaajien kohdalla mahdollista. Mikäli kolmikko ei löydä työpaikkoja ennen kauden alkua, niin LeKissä he pääsevät kiinni pelituntumaan ja pystyvät antamaan näyttöjä muille joukkueille.

Viimeksi kun Lucenius aloitti kauden Mestiksessä, niin hän napautti viiteen peliin 14 pistettä. Olisi todella mielenkiintoista nähdä tämä kolmikko pelaamassa ketjuna, sillä kasassa olisi Mestiksen historian ehdottomasti kovin hyökkäyskolmikko. Mutta tämä on toistaiseksi vain spekulointia.

Käytännössä Juujärven rosteri tulee koostumaan nuorista Liigalainoista, joita Tampereella on riittävästi. Muutamia pelaajia kauden aikana varmasti tulee myös Tapparan ja Ilveksen A-junioreista. Eikä pidä unohtaa, että LeKin omat sopimuspelaajat ovat yllättävän laadukkaita. Esimerkiksi Mikke Levo, Jimi Santala, Antti Hölli, Henri Tuominen ja Antti Mäkilä ovat kaikki tälle sarjatasolle erinomaisia pelaajia.


Niclas Lucenius on liian hyvä Mestikseen. Nähtäväksi jää, alkaako miehen kausi LeKissä.

Arvio:
Ilveksellä ja Tapparalla on riveissään yhteensä 60 pelaajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka loukkaantumisia tulee, niin ylimääräisiä liigapelaajia Tampereella on paljon. Seurojen kannalta on tietysti parasta, että nämä pelaajat pääsevät pelaamaan mahdollisimman kovatasoisia pelejä ja tässä kiteytyy koko LeKin olemassaolon syy. Sarja alkaa tällä viikolla ja LeKissä on nyt 11 pelaajaa lainalla pääsarjajoukkueiden rotaatioista.

Vedonlyöntimielessä LeKi tulee syyskaudella olemaan koko suomikiekon paras joukkue, kunhan muistaa vain aina perehtyä päivän kokoonpanoon tarkasti. Kokoonpano tulee elämään todella radikaalisti jopa perättäisten otteluiden välissä.  En juurikaan ihmettelisi vaikka kymmenen kierroksen jälkeen LeKi johtaisi sarjaa.

Joukkue kerää alkukaudesta kovalla tahdilla pisteitä ja loppukausi menee selviytymiseksi. LeKi etenee pudotuspeleihin ja mikäli Juujärvi saa joukkueestaan jälleen keväällä ulosmitattua yhtä paljon kuin viime keväänä, LeKi saattaa venyä jopa välieriin.

Viime kaudella: Puolivälierissä. (Runkosarjassa 6.)
Sijoitus tulevalla kaudella: 4-6. 
Google+
Innskudd
No
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
09:44