Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Jungle Spirit: Call of the Wild
Espen Alex Sunde E just won
Jungle Spirit: Call of the Wild
€ 20
Bonanza
Jørgen B just won
Bonanza
€ 62
Bonanza
joni k just won
Bonanza
€ 8
Golden Egypt
tord s just won
Golden Egypt
€ 15
Dazzle Me
Tiina T just won
Dazzle Me
€ 1.2

Most Popular

23
JUN

Et VM uten like

Wow. For en helg! VM i Brasil leverer virkelig varene! Vi har lagt bak oss en helg med skreller, nesten skreller og noen fantastiske mål og et par ville kamper.

 

Costa Rica dere! For et lag. Slo Italia 1-0 og er mot alle odds klare for åttendelsfinale. Fulhamreserven Bryan Ruiz headet costaricanerne i ledelsen i første omgang og til tross for et par gode forsøk fra Balotelli og Pirlo, holdt det helt inn. Laginnsatsen står til laud og vi lar oss sjarmere. Det betyr at England er ute og at Italia vs Uruguay blir helt avgjørende.

 

Honestslogans guts costa rica

Frankrike ser virkelig sterke ut. 5-2 mot Sveits var en maktdemonstrasjon. I motsetning til for fire år siden, ser Frankrike ut som et lag. En gjeng gode kompiser som virkelig koser seg ute på matta. Får noe hjelp av en noe svak kjegle i det sveitsiske målet, men varter opp med angrepsspill fra øverste hylle. Hvor langt når les Bleus? Sveits er likevel favoritter til å ta seg videre.

 

france honestslogans guts

Og Iran da. Vi elsker underdogs og den forsvarsjobben som legges ned av iranerne er prisverdig. Ypper seg sågar offensivt i 2. omgang. Men Argentina har Lionel Messi på laget og dermed er Argentina videre. Bosnia er dessverre ute av grunner vi skal se nærmere på etter hvert.

 

Gruppe G leverer virkelig alt vi hadde håpet på i forkant av mesterskapet. Tyskland og Ghana serverte oss VMs til da beste match. Jevnt og velspilt, samt dramatikk på overtid signert Miroslav Klose. Portugal tok en tidlig ledelse mot USA, som fullstendig har gått av hengslene i dette VM. Støtten hjemmefra er massiv. USA tok over kampen etter det tidlige kalddusjen, snudde i 2. omgang og var 30 sekunder unna et realt sjokkresultat. Varela stupte inn utlikningen fire og et halvt minutt på overtid etter noe som har blitt beskrevet som «alle innleggs mor» signert Cristiano Ronaldo. Tyskland og USA klarer seg med uavgjort i siste kamp. Jürgen Klinsmann mot Jürgen Löw. Lukter uavgjort herfra til Recife.

 

I gruppe H er Belgia klare etter en sen scoring mot Russland. Algerie smadret Sør-Korea med imponerende angrepsfotball og klarer seg med uavgjort mot russerne i siste kamp. Det var tøff kamp om prisene denne helgen, men dette er våre utvalgte:

 

gutsawards guts 

Helgens GUTS-pris: USA

 

Er faktisk bedre enn Portugal og fortjener å vinne. Portugal har riktignok en fet dobbeltsjanse på tampen av 1. omgang, men Timmy Howard er heldig og god og varter opp med en dobbeltredning. Har tæl, innsats, angrepsvilje og guts. Vi er overbevist.

 

Hederlig omtale: Costa Rica og Iran.

 

Helgens NUTS-pris: Italia

 

Har alle muligheter til å gå videre, men feiler mot lille Costa Rica. Blir kjempet ut av stilen av et overraskende sterkt Costa Rica. Det er dessverre ikke bra nok og i den siste gruppespillkampen mot Uruguay kan alt skje.

 

Helgens GUTS-mål: Jermaine Jones

 

Utligner mot Portugal med en vanvittig druser av et langskudd. En kandidat til årets mål i VM. For ikke å snakke om hvor viktig den kassa var. Leo Messi kunne også fått den, men rakk akkurat ikke opp.

 

Helgens GUTS-kontrovers: Dommertrioen i Nigeria-Bosnia

 

Bosnia ble snytt! Vi føler virkelig med det bosniske laget, som får to helt avgjørende dommeravgjørelser mot seg. Først sender Edin Dzeko bosnierne i ledelsen, bare for å bli avvinket feilaktig for offside. Så scorer Nigeria etter noe som ser veldig ut som ulovlig armbruk av kraftpluggen Emineke. Synd for Bosnia, som riktignok hadde sjanser nok til å score.

Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
Nz
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
16:09