Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Eastern Emeralds
Jostein T just won
Eastern Emeralds
€ 12
Viking Runecraft
ørjan andre j just won
Viking Runecraft
€ 3.5
Hall of Gods
Didrik K just won
Hall of Gods
€ 60
Irish Gold
hanna maria h just won
Irish Gold
€ 10
Viking Runecraft
Benita N just won
Viking Runecraft
€ 1.1

Most Popular

16
JUN

Gooooooooooooooooooooooool!

Vi har lagt bak oss en innholdsrik helg med VM-kamper og i dagens VM-blogg serverer vi et knippe med de mest interessante situasjonene. Vi fikk oss et par sjokk i løpet av disse dagene, et par nesten-sjokk og noen fantastiske scoringer.

 

Uruguay skulle cruise inn til seier mot Tippeligatunge Costa Rica, men Cristian Gamboa og co ville det annerledes. Nevnte Gamboa jaktet noe som så ut som en tapt sak på høyrevingen på stillingen 1-0 til Uruguay. Rosenborgspilleren rakk kula, serverte en latterlig bra crosser og Joel Cambell hamret inn utligningen. Et sjokk. To minutter senere serverte en annen kjenning fra Tippeligaen, ex-Startspiller Christian Bolanos, et av flere presise frispark. En stupheading senere og Uruguay stod rystet tilbake. 3-1 scoringen punkterte kampen og nå er spørsmålet om det er kjørt for Uruguay allerede før de møter England og Italia.

 

Costa rica honest slogans guts

Og så var det dette nederlandske laget da. Ingen hadde trodd at de regjerende mesterne, Spania skulle ryke 1-5 i åpningsmatchen, men Robben og van Persie fikset den biffen. Den 2. omgangen Nederland presterte der, er noe av de villeste jeg har sett. Det kunne fort stått 8-1. Spania må ta seg selv i nakkeskinnet om ikke annet, men vi tør minne folket på at Spania tapte åpningskampen i 2010 også.

 

Og så må vi berømme lille Australia. Etter en horribel start på kampen og 2-0 til Chile, reiste Socceroos seg og skapte store sjanser. Reduseringen til Tim Cahill var praktfull og det var kun godt keeperspill som hindret Australia fra å gjøre det virkelig store.

 

Australia honest slogans guts

 Men nå er det på tide å dele ut noen priser!

 

GUTS-prisen: Andrea Pirlo

 

Maestroen var STOR mot England og hadde et sinnsykt frispark som dessverre smalt i tverrliggeren. Dirigerer den italienske midtbanen som den kunstneren han er og krydrer prestasjonen sin med et lekent overhopp i forkant av 1-0 scoringen. Prilo, dere, kan ta Italia langt i dette mesterskapet.

 

Italia honest slogans guts

NUTS-prisen: Iker Casillas

 

I den andre enden av skalaen finner vi den spanske veterankepper, Iker Casillas. Er TOTALT malplassert på 1-3, og på det tidspunktet i kampen tålte ikke Spania et tredje i sekken. Onde tunger hevdet at Casillas skulle hatt frispark i den situasjonen, jeg sier nei, det er bare elendig keeperspill. Og sånn for å fjerne all tvil: 1-4 scoringen er ene og alene hans feil. Blir ydmyket av Robben på 1-5 i tillegg. Makan.

 

Helgens GUTS-mål: Arjen Robben

 

Her var det mange kandidater, men vi gir Arjen Robben en velfortjent pris i og med at Pirlo stakk av med GUTS-prisen. Robben viste seg fra sin beste side mot Spania og 2-1 scoringen er et lite kunstverk av et angrep, lekkert avsluttet av nevnte Robben. Et latterlig følsomt nedtak, en dragning og boom. 5-1 scoringen hans er også av det lekne slaget, der han parkerer det spanske forsvaret med et sugent 60-metersløp, før han drar ut Casillas en to-tre ganger og hamrer inn kula.

 

Helgens GUTS-kontrovers: Hawk-Eye!

 

For første gang i VM-historien fikk vi bruk for Hawk-Eye-teknologien! Frankrike var overlegne mot Honduras søndag kveld, men fikk hjelp av en litt klumsete Honduraskeeper på 2-0. Ballen ble surra inn over streken og hvis jeg ikke tar mye feil, ville aldri den scoringen blitt godkjent uten den nye teknologien.

 

Neste steg i utviklingen blir nok offside-teknologi, noe Mexicos Giovani Dos Santos skulle ønske allerede eksisterte. Heldigvis vant Mexico 1-0.

Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
Nz
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
20:46