Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Aztec Gems
Bayram C just won
Aztec Gems
€ 3.6
Wolf Gold
Sharma T just won
Wolf Gold
€ 2.4
Wolf Gold
Menno S just won
Wolf Gold
€ 1
Book of Dead
Ameen K just won
Book of Dead
€ 15
Flaming Fox
Ville H just won
Flaming Fox
€ 1.28

Most Popular

20
NOV

Lauantain korisennakko

Kyseessä on mielenkiintoinen ottelu kahden joukkueen välillä, jotka molemmat hakevat pelaamistaan. Tilastollisesti joukkueiden hyökkäys on ollut tähän mennessä tasavahvaa (laskettuna pisteitä pallonhallintaa kohden), mutta Loimaa on ollut selkeästi parempi puolustuksessaan. Loimaan peleissä pallonhallintojen määrä on yleensä keskiarvoa vähäisempi Loimaan pelatessa suhteellisen hitaalla temmolla ja käyttäessään heittokelloa kärsivällisesti.

Loimaalla on edessään 3 ottelua viiteen päivään. Se jatkanee samalla trendillä kuin aiemmissakin peleissä. Se käyttää paljon penkkiä, mikä pitää intensiteetin korkealla ja ottelun fyysisenä. Vaikka Loimaan joukkue on tasainen, sillä ei ole todellisia huippukorintekijöitä. Aikaisemmilta vuosilta tuttu Martin Zeno on selkeä ykköskorintekijä. Penkiltä tulee toinen huippuluokan skoraaja Ronnie Clarke, mutta tasaisessa Loimaan joukkueessa hänen roolinsa on pienempi.

Loimaan viisikkohyökkäyksen ongelma on ajoittain pysähtyvä pallonliike. Monesti hyökkäyssetti päättyy staattiseen tilanteeseen, jossa joku sen pelaajista lähtee pelaamaan yhdellä yhtä vastaan ilman varsinaista etua. Tätä parantaakseen joukkue on lisännyt valikoimaansa viime kauteen verrattuna uuden palloscreen-hyökkäyksen, jossa pallon pitäisi liikkua koko 24 sekunnin ajan.

Myös Pyrinnöllä hyökkäyksen ongelmat ovat olleet samoja. Jokaisessa ottelussa sillä on ollut useita hyökkäyksiä, joissa vain yksi pelaaja pomputtaa palloa ja lopulta pelaa  yhdellä yhtä vastaan tai antaa pakotetun syötön.

Pelaajistoltaan Pyrinnön tilanne on toisenlainen. Sillä on selkeät kärkikorintekijät, joiden pysäyttämiseen Loimaan täytyy keskittyä. Pyrinnöstä tekee aiempia otteluita vaarallisemman Ricky Minardin liittyminen joukkueeseen. Hänen pitäisi myös auttaa Pyrinnön pallonliikeongelmaan paremmin ja paremmin. Minard parantaa varmuudella aikaisemmista peleistä, sillä otteluruuhkan takia miehellä ei ollut ennen tätä viikkoa yhtään varsinaista joukkueharjoitusta alla.

Minardin kohdalla suurin kysymysmerkki oli miehen pelikunto ja asenne. CV hänellä on hurja. Minard on osoittanut kysymykset turhiksi. Hän on todellinen joukkuepelaaja ja pelituntuma on kohentunut silmissä. Vielä hän ei ole parhaassa pelikunnossa, mutta jo tässä pelissä hän voi olla sellainen tekijä, joka auttaa Pyrinnön tavoittelemaan tosissaan vierasvoittoa.

Korijuhlaa ei tässäkään ole odotettavissa. Loimaan hyvä joukkuepuolustus pitänee Pyrinnön pois kolmen sekunnin alueelta. Toisaalta Loimaalla ei ole yhtään sellaist  match uppia, joka satuttaisi Pyrintöä. Peli-ideoita kannattaa lähteä hakemaan Pyrinnön tasoituksesta ja ottelun svvähäkorisuudesta. Varsinaista etua voi olla vaikea löytää.

Ennuste: Loimaa 68 % total 154

Pieti Poikola

Tarjoamme enistallettajille 100% talletusbonuksen vedonlyöntiin aina 100€ asti koodilla SPORT.
Google+
Deposit
Nz
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
14:52