Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Book of Dead
James M just won
Book of Dead
€ 1
Golden Offer
Säde P just won
Golden Offer
€ 16.8
Gonzo's Quest
Dence Angel R just won
Gonzo's Quest
€ 12
Book of Dead
Henrik B just won
Book of Dead
€ 17.5
Super Heroes
Stephen M just won
Super Heroes
€ 200

Most Popular

9
OCT

Norge trenger Petter Northug

petter

Det er i dag det skjer. Meråkers store sønn skal stå til rette for en katastrofal joyride for 5 måneder siden. Northug hadde englevakt den morgenen. Det gikk ikke liv tapt. Materielle skader kan man leve med. Tillit kan bygges opp igjen og folkets gunst gjenvinnes. Men Petter må ta sin straff nå, la det være klinkende klart. La oss bare håpe at retten ikke gjør et eksempel av han, med Aksel Sandemose trykket tett til brystet. Han må få sin straff og sone på lik linje med alle andre, verken mer eller mindre.

 

Det har allerede vært snakk om soningsutsettelse og fotlenke, helt vanlig praksis i det norske rettssystem. Det gir oss et håp. For smellen for 5 måneder siden har gjort noe med Petter Northug. Han har på en måte begynt på scratch. Et til tider utsvevende privatliv er erstattet med beinhard trening og streng disiplin. Det krever guts å reise seg når man faller, og Petter gikk skikkelig på trynet. Men vi kan ikke la være å elske den unorske personligheten og råskapen, anti-jantelov, anti-establishment.

 

For Petter har utfordret etablissementet på flere områder. Han har aldri gått stille i dørene og gått sine egne veier. Sånt krever guts i trauste Norge og det er kanskje derfor vi elsker han. Og det er kanskje derfor vi har klokketro på at vi ikke har sett det siste av Petter Northug. Kanskje er han hakket mer ydmyk på toppen av seierspallen i Falun, kanskje svenskene slipper å bli hånet. Vi håper ikke det. For Norge trenger Petter Northug, en superstjerne som ikke danser etter idrettsledernes pipe, en som tør å være annerledes.

Google+
Deposit
Nz
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

14:21