Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Northern Sky
Kim Z just won
Northern Sky
€ 24
Lucky Fairy
Dan D just won
Lucky Fairy
€ 1.5
Wild Swarm
Julie S just won
Wild Swarm
€ 4
Five Star
Sandra E just won
Five Star
€ 1.6
Jack and the Beanstalk
Peggy K just won
Jack and the Beanstalk
€ 1.06

Most Popular

22
NOV

Sunnuntain korisennakko Kouvot – Kataja

Kertoimet: TÄSTÄ LINKISTÄ.

Kouvot kärsi edellisessä liigaottelussaan Kauhajoella ensimmäisen tappionsa. Kouvot oli ottelussa ruosteessa etenkin kolmen pisteen kaaren takaa osuen vain 3 heittoa 21:sta. Ottelua edelsi lähes kahden viikon tauko matseista ja se saattoi näkyä tuntuman puutteena.

Kouvot on ollut alkukauden paras joukkue. Sen hyökkäys on intensiivistä, joukkue liikuttaa hyvin palloa ja viimeistelee monipuolisesti sisältä ja ulkoa. Kouvoilla on takakentällä useita pelaajia, jotka pystyvät luomaan laadukkaan heiton 1-1 tilanteissa.

Yhtälön on täydentänyt sarjan parhaisiin lukeutuva joukkuepuolustus. Aiemmista vuosista Kouvot on onnistunut lisäämään puolustuksen aggressiivisuutta, mikä on tuonut sille paljon riistoja ja muutettuja heittoja. Joukkue on pystynyt hyödyntämään hyvän puolustuksen tehokkaalla kentän juoksulla. Siksi Kouvojen peleissä total-pistemäärä (ja pallonhallintojen lukumäärä) on ollut korkea.

Ottelussa on vastakkain ehkä sarjan kaksi parasta aloitusviisikkoa. Kataja on löytänyt Teemu Rannikon ympärille erittäin tasapainoisen amerikkalaiskvartetin. Katajan viisikossa on urheilullisuutta ja kokoa. Se pystyy vastaamaan mainiosta Kouvojen vahvuuksiin. Teemu Rannikko on edelleenkin sarjan paras peliä rakentava takamies.

Ottelun kannalta tärkeä taistelu käydään korin alla. Kouvojen Thoma Gibson on erittäin vahva, mutta yksipuolinen pelaaja kääntyen 1-1 tilanteissa poikkeuksetta vasemmalle kädelleen. Toisaalta hän on sen verran vahva, että saa usein pallon aivan korin alle. Silloin ei kätisyyksillä ole merkitystä. Katajan Carson Desrosiers on heikompi, mutta monipuolisempi sisäpelaaja. Kumpi pelaaja pääsee pelaamaan enemmän vahvuuksillaanratkaisee paljon. Alkukauden perusteella Gibson on niskan päällä tässä parissa.

Katajan liigaotteluiden laatuun on vaikuttunut euro-ottelut. Kataja hävisi tiistaina niukasti bulgarialaiselle Rilski Sportistille. Sillä on kuitenkin ollut mahdollisuus huilata ja harjoitella kaksi täyttää päivää ennen tätä ottelua. Ottelussa pelataan sarjan kärkipaikoista, joten Katajalla ei ole vaikeuksia löytää motivaatiota otteluun. Sillä on erittäin hyvä mahdollisuus horjuttaa Kouvojen tasapainoa ja sen voitto lienee hieman markkinoiden odotuksia todennäköisempää.

Vastakkain on erittäin hyvät hyökkäysjoukkueet. Silti kauden edetessä total-trendi lienee laskeva kahdesta syystä: joukkuepuolustukset paranevat ja toisaalta paraneva hyökkäys näkyy kärsivällisyytenä, parempina heitonvalintoina ja vähenevinä suorina menetyksinä. Nämä tekijät yhdessä johtanevat siihen, että ottelun odotusarvo on selkeästi Kouvojen kotikeskiarvoa alhaisempi.

Ennuste: Kouvot 67 % total 169

Pieti Poikola


Ei vielä pelitiliä Gutsilla? Tarjoamme ensitallettajille vedonlyöntiin huikean 100% talletusbonuksen aina 100€ asti koodilla SPORT. Talleta siis 100€ ja aloita betsaaminen 200€ kassalla!
Google+
Notices A brand new Guts, bigger and better than ever! Very soon we will be releasing an all-new Guts. Boasting a glossy modern feel and some great new features, the new site has been designed with you in mind. Stay tuned for more info soon.
Deposit
Nz
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
02:27