Add mobile to receive additional rewards (optional)

Latest Posts

Winning right now

Flaming Fox
Marinus W just won
Flaming Fox
€ 2
Gonzo's Quest
Mikko V just won
Gonzo's Quest
€ 1.95
Gold Lab
kjell yngve m just won
Gold Lab
€ 12.5
Lights
Ville T just won
Lights
€ 7.5
Reactoonz
karri a just won
Reactoonz
€ 1

Most Popular

24
JUN

Tour de Blakern - Reisebrev dag 4

«Don’t take me home»

Det er kampdag i Marseilles og vi våkner på en campingplass i utkanten av byen. Noen tar seg et bad i svømmebassenget, andre benytter seg av de lekre fasilitetene på campingplassen. #10 er gira og klar for å spille inn noen tips. Det er ikke alle som er like gira, men vi gjør som regel som vi får beskjed om:

TourdeBlakern - Frankrike dag 1 from Guts Gaming on Vimeo.


Blakern var helt umulig på denne turen. Alt satt. Polen og Tyrkia ble meldt. Til fløteodds. Rett i foret. Etter innspillingen gikk turen til havna i Marseilles og den obligatoriske turen opp Avenue du Prado til Stade Velodrome gikk nesten som smurt. Det ble litt spredning i feltet, så lagbildet måtte tas litt senere på kvelden. 

tourdeblakern

blakern
#7 gleder seg til kamp med Blakern i fint driv i bakgrunnen

La det bare være sagt. Velodromen er et fantastisk stadion. Ukrainerne ble et nummer for små, både på tribunen og på banen. Vi hadde heldigvis lært oss mange polske sanger og brølte med av full hals. Gode gamle Kuba sikret seier for polakkene og oss. En deilig dag ble avsluttet på havna i Marseilles, selv om de fleste polakkene var slitne og glimret med sitt fravær.
Google+
Deposit
Nz
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
17:17