Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Divine Fortune
Thomas E vann precis
Divine Fortune
€ 136.5
Bonanza
Michael C vann precis
Bonanza
€ 0.9
Jackpot Jester Wild Nudge
Monica S vann precis
Jackpot Jester Wild Nudge
€ 200
Hidden Valley
Robert W vann precis
Hidden Valley
€ 9.5
Book of Dead
Martin M vann precis
Book of Dead
€ 1.6

Mest Populära

24
JUN

De gamle er fortsatt eldst

Det er nå det begynner å bli virkelig spennende i VM. Gårsdagen markerte starten for den tredje og siste gruppespillrunden, noe som betyr vinn-eller-forsvinn-kamper på rekke og rad.

 

Det startet forholdsvis lugnt i går med gruppefinale mellom Nederland og Chile, samt en kamp mellom Australia og Spania ingen egentlig brydde seg om. Nederland og Chile valgte begge å hvile noen viktige spillere og 1. omgangen ble ikke akkurat preget av finspill. Robben hadde et raid, Chile hadde ikke skudd på mål.

 

Andreomgangen og kampen generelt ble preget av fryktelig mange frispark, oppstykking og overspilling. Hollenderne tok det rolig, forsvarte seg godt og ventet på overganger. Mannen med kanskje det feteste navnet i VM, Memphis Depay, fikk æren av å punktere kampen på nettopp en overgang. En dyp pasning i bakrom, hvorpå Arjen Robben skrur på turboen og serverer Memphis på blank. Strålende. Leroy Fer hadde stanget inn ledermålet før denne inntraff og dermed unngikk Nederland Brasil i åttendedelsfinalen.

 

honest slogans mexico

Kroatia måtte vinne mot Mexico for å gå videre, men skuffet stort. Leverte sin dårligste kamp i VM i går og raknet etter at superveteranen Rafael Marquez ga Mexico ledelsen på en corner. Det har blitt stilt spørsmålstegn ved om den 35 år gamle kapteinener litt vel over the top, men i går stilnet han kritikerne. Etter at Hernandez la på til 3-0 var faktisk Mexico bare én scoring unna gruppeseier, men må like fullt hanskes med Nederland i neste runde.

 

Brasil smadret ikke uventet Kamerun etter to flotte scoringer av Neymar. Til og med Fred kom seg på scoringslisten, selv om det luktet offside. Det spørs dog om Paulinho har startet sin siste kamp i dette VM. Fernandinho kom inn og leverte noe helt annet enn Tottenham-spilleren. Citys midtbanespiller tuppet sågar inn 4-1 etter et strålende angrep han selv regisserte. Vi stiller også spørsmålstegn ved om Hulk bør starte mot Chile i åttendedelsfinalen.

 

brazil honestslogans

Det var tøff konkurranse om prisene i dag også, men her er våre utvalgte

 

Dagens GUTS-pris: Rafael Marquez og Mexico

 

Tar seg videre mot hard motstand og det var 35-åringen Marquez som sørget for den berømte ketchup-effekten. 7 poeng i gruppe A er MEGET sterkt av Mexico! Så spørs det om Nederland blir for sterke i neste runde, men vi hyller Mexico og kaptein Marquez for seieren mot Kroatia. De gamle er fortsatt eldst.

 

Dagens NUTS-pris: Kroatia

 

Hvis vi lot oss imponere over Mexico er vi ditto skuffet over den forestillingen kroatene leverer i den helt avgjørende gruppespillkampen. Var gode både mot Brasil og Kamerun, men i går var det bråstopp. Er tannløse fram til den ubetydelige, men dog så lekre 1-3 reduseringen.

 

Dagens GUTS-scoring: David Villa

 

I skarp konkurranse med Neymar, Fernandinho, Perisic og Depay, får David Villa prisen i sitt siste VM. Et fantastisk angrep avsluttes med en frekk hælklakk av den legendariske spissen som nå skal kose seg med ballhæpping i Australia og senere New York. Takk for alt, David Villa!

 

Dagens GUTS-kontrovers: Alexis Sanchez

 

Chile-vingen er et konstant uromoment og skaper trøbbel for alle forsvar han møter. En så talentfull spiller skal likevel holde seg for god til å vifte med hånda for å framprovosere gult kort etter en felling. Det der er så hinsides usportslig at det i seg selv bør belønnes med gult kort. Vi vil ikke ha sånn oppførsel, Sanchez! Slutt med det!

Google+
Notis Ett sprillans nytt Guts, större och bättre än någonsin! Väldigt snart släpper vi ett helt nytt Guts. Vår nya sida kommer ha ett nytt utseende och vi lägger till några nya, spännande funktioner. Allt med dig i åtanke. Håll korpgluggarna öppna och spetsa öronen, mer info snart.
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
16:47