Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Jack and the Beanstalk
Sarah C vann precis
Jack and the Beanstalk
€ 34.35
Diamond Mine
Mika N vann precis
Diamond Mine
€ 4.7
Great Rhino
Arild L vann precis
Great Rhino
€ 80
Lucky New Year
helena n vann precis
Lucky New Year
€ 1.1
Swipe and Roll
josefin e vann precis
Swipe and Roll
€ 20.5

Mest Populära

14
OCT

Den landslagspausa der er den lengste i manns minne

Noen ganger er det litt ekstra godt at det endelig er fredag. Vi trenger helg nå. Det har nemlig vært et par tunge uker for oss nordmenn. Og det er vi ikke helt vant med. Vi er nemlig best i verden i det meste. Men:

Landslaget i fotball er jo en vits om dagen. Aserbajdsjan, liksom? Land of Fire? Et semi-diktatur i Sentral-Asia som ikke har så mye som en Russland-proff på laget? Det ryker vi for da. Og attpåtil var det komikveld i 70 minutter på Ullevål mot kanonlaget San Marino som ikke hadde scoret på bortebane på 15, femten, år! Per Mathias Høgmos prosjekt er litt dødt. Vi trenger nye kluter. Såpass oppgitt var vi på Twitter på stillingen 1-1 at vi lovte én heldig vinner 100 kr per dag Høgmo blir sittende i sjefsstolen. Nå ser det ut som han muligens får minst én kamp til og vi må nok ut med minst et par laken, men han er vel i realiteten ferdig.

høgmo
Det går trått på fotballbanen og det smøres dårlig på skilandslaget. Johaug fikk smurt noe bol på leppene og da er det jo fest i utenlandske medier. «Hva var det vi sa? De fjellapene er dopa!». Skal de ta fra oss vinteren og nå? 

/End Rant. Vi må flytte fokus til noe positivt. Vi kjører GutsNøtter på Snapchat hver fredag framover! Åjadda! Topp 5 vinner gavekort på to kinobilletter. Følg @GutsNorge på Snap og heng med mellom kl 14-15 hver fredag. Men kanskje enda viktigere:

Endelig er Premier League og Fantasy tilbake! Det er så deilig. Chelsea – Leicester åpner ballet lørdag formiddag og derfra er det fløte og marsipan hele veien til mandag kveld. Og vi snakker ett av årets store høydepunkter når Liverpool tar imot Manchester United (2,15 – 3,50 – 3,30) på Anfield. Så mye deilig hat. Så mye nerve. Denne går man bare ikke glipp av.

I tillegg begynner det for alvor å spisse seg til i medaljekampen i Tippeligaen. Brann har en, på papiret, enkel hjemmekamp (1,60 på Brann) mot dumpekandidat Lillestrøm og Odd får besøk av Haugesund (1,85 -3,70 – 4,05) i en 6-poenger. 

Ikke glem at det er objekter å finne i Serie A, La Liga, Bundesliga og alle mulige lavere divisjoner også. Men viktigere enn noe av dette er Fantasy Premier League. Vi har som én av svært få bookier Head-to-head odds på FPL og denne Gameweeken kan vi friste med grudgematcher som Deeney vs Stuani, Defoe vs Lukaku og Pogba vs Milner.

fpl8
Husk fristen kl 12.30 på lørdag og ha en fantastisk sportshelg!
Google+
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
21:08