Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

BlackJack Multi Hand
Jarkko S vann precis
BlackJack Multi Hand
€ 400
Mega Fortune
Toni L vann precis
Mega Fortune
€ 2.95
Reels of Rock
Rachael T vann precis
Reels of Rock
€ 6.75
Bonanza
Thomas E vann precis
Bonanza
€ 20
Roulette
Kondrašas T vann precis
Roulette
€ 40

Mest Populära

29
MAY

EggOMatic - nyhet fra NetEnt

Vi har hørt mye godt om dagens spilleautomatlansering fra Net Entertainment. Spilleautomaten EggOMatic tar deg med inn i en høyteknologisk robot eggefabrikk. Produksjonen er nede og en gal hane har oppfunnet EggOMatic. Hvilket egg kommer først? Er det gullegget som er på vei, eller kanskje et egg fylt med wildsymboler? Det vet man ikke før egget ruller ut på transportbåndet som går over spilleautomaten.

 

Litt om det tekninske rundt automaten
På EggOMatic spiller man med 5 hjul som hver har 3 posisjoner. Det er 20 gevinstlinjer som er fastlåst og ikke kan endres. Du kan satse alt fra 10 øre til 2000 kroner per spinn og toppgevinsten er på 10.000 mynter per innsatsnivå. Det er 10 innsatsnivåer som gjør at den reelle toppgevinsten er på 100.000 mynter. Det er 4 forskjellige funksjoner man kan vinne ved hjelp av eggene som går på samlebåndet over automaten. Freespins, spredende wildsymboler, mynter eller en hemmelig gevinst som skjuler en av de tre andre funksjonene.

 

Bonusfunksjoner
EggOMatic produserer en rekke egg som fra tid til annen blir lagt ut på samlebåndet som befinner seg over hjulene. Gullegget gir mynt i kassen, alt fra 50 til 2500 mynter. Det blå egget sprer om seg med wildsymboler. Det grønne egget gir freespins, alt fra 7 til 50. Det firefargede egget aktiverer ett av de andre eggene nevnt over, det er helt tilfeldig hvilket egg det blir. For å få tak i ett av disse eggene må du få et wildsymbol i en av linjene rett under egget. Egget droppes ned i fanget på hanen og premien er din.

 

Hvem kom først høna eller egget? Vi kjenner vi gir litt f….

Google+
Notis Ett sprillans nytt Guts, större och bättre än någonsin! Väldigt snart släpper vi ett helt nytt Guts. Vår nya sida kommer ha ett nytt utseende och vi lägger till några nya, spännande funktioner. Allt med dig i åtanke. Håll korpgluggarna öppna och spetsa öronen, mer info snart.
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
21:35