Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Book of Dead
donald f vann precis
Book of Dead
€ 1
Book of Dead
Sebastian L vann precis
Book of Dead
€ 17.5
Book of Dead
Leanne T vann precis
Book of Dead
€ 5
Swipe and Roll
Jani K vann precis
Swipe and Roll
€ 11
Gemix
Torstein H vann precis
Gemix
€ 62

Mest Populära

22
APR

Euroopan jalkapallon hullu vuosi

Kuinka moni olisi kauden alla ottanut tosissaan satusedän, joka ennusti Liverpoolin voittavan Valioliigamestaruuden ja Atletico Madridin vievän La Ligan? Nyt tuo tilanne on lähempänä kuin moni uskaltaa tai myöntää ajattelevansa. Englannissa Liverpool on voittanut mestaruuden viimeksi silloin, kun internet oli vain harvojen ja valittujen saatavilla ja Anneli Saaristo lauloi La Dolce Vitaa Euroviisuissa. Espanjassa tilanne on hieman lohdullisempi, sillä Atletico Madrid juhli mestaruutta samaan aikaan, kun Timo Jutila junttasi suomen 4-1 voittoon ja Suomen historiansa ensimmäiseen jääkiekon maailmanmestaruuteen.

 

Liverpoolin supervireeseen on kymmenen syytä, joista kahdeksan on nimeltään Luis Suarez. El Pistolero on paukuttanut Valioliigassa tähän mennessä jo 30 maalia, mikä on lähes 1/3 Liverpoolin kaikista maaleista. Jos vertailuun otetaan vielä mukaan Suarezin kärkipari Daniel Sturridge niin maalimäärässä päästään yli 50 prosentin.  Suarez on maaliensa ohessa vielä kirinyt Valioliigan syöttöpörssin kärkeen 12 syötöllään. Jos Suarezia ei nimetä Valioliigan kauden pelaajaksi, voidaan tuo titteli lopettaa välittömästi turhana.

 

Espanjassa muhii vielä suurempi yllätys sillä neljä kierrosta ennen kannupäivää sarjaa johtaa Atletico Madrid. Sarjaa on viimeiset 10 vuotta hallinnut rahan akseli Real Madrid – Barcelona. Atleticosta on tasaiseen tahtiin ryövätty kaikki tähtipelaajat sheikkiseuroihin mutta yhä uudelleen ja uudelleen seura on onnistunut löytämään täydelliset paikkaajat. Tällä kaudella joukkueen ehdoton tähti on ollut Diego Costa, joka on kiilannut Ronaldon ja Messin väliin taistelemaan sarjan maalikuninkuudesta. Tulitukea Costalle on antanut Koke, joka onkin tällä hetkellä La Ligan syöttöpörssin piikkipaikalla. Costa tuskin Madridissa enää ensi kaudella pelaa, joten uuden ykköstykin metsästys on jo käynnistynyt.

 

Vertaillessa joukkueiden loppukauden ohjelmaa, on molemmilla edessä vain vaikeita tai erittäin vaikeita otteluita. Liverpool joutuu kohtaamaan kotonaan vielä Chelsean, kun taas Atletico Madrid päättää liigakautensa otteluun Barcelonaa vastaan. Viimeisellä kierroksella voikin edessä olla espanjalainen pähkinä, sillä suurella todennäköisyydellä Barcelonan ja Atleticon kohtaaminen ratkaisee mestaruuden. Pulma muodostuu siitä, että kaiken mennessä ennakkokaavailuiden mukaan Barcelona voi häviämällä viedä mestaruuden ikuisen kilpakumppaninsa Real Madridin nenän edestä siihen toiseen Madridin seuraan.

 

Jos kausi päättyy Liverpoolin ja Atletico Madridin mestaruusjuhliin, suosittelemme pistämään kaikki liikenevät eurot Englannin mestaruudelle kesän MM-kisoissa…

Google+
Notis Ett sprillans nytt Guts, större och bättre än någonsin! Väldigt snart släpper vi ett helt nytt Guts. Vår nya sida kommer ha ett nytt utseende och vi lägger till några nya, spännande funktioner. Allt med dig i åtanke. Håll korpgluggarna öppna och spetsa öronen, mer info snart.
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
03:35