Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Viking Runecraft
Teemu J vann precis
Viking Runecraft
€ 1
Gonzo's Quest
John C vann precis
Gonzo's Quest
€ 2.5
Mega Moolah
Joanna D vann precis
Mega Moolah
€ 2.5
Gonzo's Quest
Antti-Pekka L vann precis
Gonzo's Quest
€ 2.8
Book of Dead
Roseanne W vann precis
Book of Dead
€ 2

Mest Populära

26
JAN

FA-cupen: Skrell-o-rama!

Greit, vi innrømmer det. Vanligvis lar vi FA-cuprunder forbipassere i stillhet her på bloggen, men det viste seg umulig akkurat hva 4. runde angår. Etter at Liverpool hadde spilt uavgjort mot Bolton lørdag kveld, satt vi og klødde oss i hodet. Hva var det som akkurat hadde skjedd her nå?

 

Først: Cambridge klarte 0-0 mot store, sterke Manchester United fredag kveld. Svært gledelig for League Two-klubben som får en solid slump penger fra omkampen på Old Trafford, begredelig for United, selvfølgelig, men ingen krise. De røde fra Manchester har få kamper denne sesongen og en omkamp i FA-cupen skal de alltids greie.

 

manu

Men så kom lørdagen. Først ut var Swansea som fikk et par røde kort og 3 i sekken borte mot Blackburn. Den skrellen var ikke så stor, Championship-klubber er ikke dårlige, bare spør Manchester City. Hjemme på Etihad ble Middlesbrough for sterke og dermed en sjokk-exit for de lyseblå. Boro er riktignok helt i toppen i Championship for øyeblikket, men allikevel. Forresten, 1-0 scoringen viser hvor mye innsats kan bety i fotball. Boro-spillerne vant 7 dueller på rad og taklet til slutt inn ledermålet. Sånt er jo bare deilig.

 

Men skrell med stor S kom på Stamford Bridge. Chelsea ledet oppskriftsmessig 2-0 mot League One-laget Bradford, men så skjedde det syke ting. 4 ganger nettet Bradford og stod dermed for en av historiens største cupbomber. 4-2 borte mot Chelsea? Det er jo uhørt.

 

Det skal sies at topplagene slapp til en del rotasjonsspillere, men med bredden disse lagene har, skal det være mulig å slå klubber som ligger i divisjonene under Premier League. Spesielt Chelsea har en fantastisk bredde i troppen og Mourinhos menn skal ut i en ny cupkamp allerede i morgen.

 

chelski

"Selv de sterkeste gamper tryner i et hinder i ny og ne" - russisk ordtak

 

For en uke siden fikk vi servert et fyrverkeri av en fotballkamp på Anfield, men Courtois sørget for at Chelsea tok med seg 1-1 til returoppgjøret. Dermed er de store favoritter på brua og Liverpool to qualify står faktisk i hele 3,43 i skrivende stund på Guts.com. Det er kanskje litt i drøyeste laget å kalle en Liverpoolseier i morgen en cupbombe, men det vil faktisk være det. Slår Mourinho direkte tilbake, eller skal Steven Gerrard få en finale på Wembley i sin siste sesong for Liverpool?

Google+
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
09:46