Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Wolf Gold
Toni L vann precis
Wolf Gold
€ 6
Book of Dead
Damian S vann precis
Book of Dead
€ 3.5
Jackpot 6000
Ola H vann precis
Jackpot 6000
€ 520
Victorious
Lars Kristian H vann precis
Victorious
€ 25
Hidden Valley
ville k vann precis
Hidden Valley
€ 2.1

Mest Populära

17
JUL

Fotballspiller signerer med Guts

Stadig flere norske idrettsprofiler våger å trosse statsmonopolet. Pionerene Cathrine Larsåsen og Mats Zuccarello Aasen banet vei for fotballspillerne John Arne Riise og John Carew.

 

Den siste i rekken av idrettsprofiler som signerer en avtale med et såkalt «utenlandsk spilleselskap» er Joakim Bekken. Begrepet "utenlandsk spillselskap" blir brukt som et fy-ord av Norsk Tipping. Loven tillater nemlig ikke andre spillselskaper i Norge enn nevnte kompani på Hamar.

 

Den engang så lovende unggutten var i sin tid et av Vålerengas absolutt største talenter og var sågar i samtaler med Harry Redknapp og Tottenham (!) om prøvespill. Logistikkproblemer og et leit overtråkk gjorde at Bekken foreløpig ikke er utenlandsproff, men den lynhurtige driblefanten terroriserer stadig backer og stoppere på Østlandet.

 

Bekken er henrykt over å signere en samarbeidsavtale med Guts.com, en mulighet Bølergutten har ventet på lenge. «Vi jobber mot de samme målene, og selv om slike avtaler er kontroversielle i Norge, måtte jeg ta sjansen. Hvorfor vente?» sier Bekken.

 

Kontroverser er intet fremmedord for Joakim Bekken som før årets sesong meldte overgang fra Bøler til Oppsal. For dere som ikke er fullt så stødige på mekanikken i Oslofotballen, kan Bekkens overgang sammenlignes med å gå fra Barcelona til Real Madrid. Bekken vil nødig sammenlignes med Luis Figo utover dette, men nevner i en bisetning at i den ene kampen han har spilt i år, noterte han seg for tre assists. Mot nettopp Bøler.

 

Samarbeidsavtalen består i korte trekk av at Bekken skal pusse opp en gammel kronespillautomat Guts skal ha på hovedkontoret sitt i Malta. I tillegg skal Bekken holde en rekke gratis kurs i diverse kortspill for eventuelt interesserte. Bekken har sikret seg klausul i avtalen for å si fra seg alle verv skulle Drillo ringe og han var aktuell inn mot landslaget.

 

I tidligere lignende signeringer har det vært stor motstand fra establishmentet på Hamar. Vi har prøvd å få tak i riktige personer på Hamar uten hell. De har vel ferie som mange andre i dette landet. Men lite ferie blir det slik det nå ser ut for Joakim Bekken. 

Google+
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
14:19