Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Mega Moolah
risto h vann precis
Mega Moolah
€ 2
Totem Lightning Power Reels
Susanne K vann precis
Totem Lightning Power Reels
€ 6.3
Fairytale Legends: Mirror Mirror
reecia w vann precis
Fairytale Legends: Mirror Mirror
€ 2
Gonzo's Quest
Jouni K vann precis
Gonzo's Quest
€ 125.5
Flaming Fox
bünyamin b vann precis
Flaming Fox
€ 60

Mest Populära

27
APR

Guts.com overrasket svenske Monica med en jackpot på 22,3 millioner kroner!

I de tidlige morgentimene den 23. april, nærmere bestemt kl 03.47, var de fleste svensker dypt inne i drømmeland. Én person var imidlertid opptatt med å innkassere usannsynlige 22,3 millioner kroner på Arabian Nights i casinoet til Guts. En latterlig sum penger for folk flest, spesielt hvis du er uforberedt på å få en telefon fra nettopp Guts med beskjeden: Du har vunnet ditt livs gevinst!

 

Teamet i Guts våknet opp til den fantastiske nyheten og ringte Monika fra Sverige sporenstreks for å gratulere. Den umiddelbare reaksjonen var imidlertid ikke helt som forventet. Monica hadde nemlig sett de 5 wild-symbolene og skjønt at hun hadde vunnet noe. At hun nettopp hadde blitt multimillionær hadde hun derimot ingen anelse om. Hun fortsatte derfor å spille litt og gikk deretter og la seg. Samtalen med vår svenske representant den påfølgende morgenen forløp seg slik:

 

«Hei! Jeg ringer fra Guts!»

«Hvem?»

«Jeg ringer fra Guts.com. Du vet kanskje hvorfor jeg ringer?»

«Hvem, hva…nei…hvorfor ringer du meg?»

«(stille latter) Vel, du spilte noen runder på Arabian Nights i går?»

«Åja, det stemmer. Guts ja! Men hvorfor ringer du?»

«(mer latter) Jo, vi fikk en melding fra NetEnt om at det ble vunnet en jackpot på den automaten i går og den var linket til din konto. Det var du som vant!»

«Vant jeg en jackpot i natt? Seriøst? Vel, hvor mye var det da?»

«Det var faktisk ganske mye. Sitter du godt?»

«Ja»

«Du vant hovedpremien på 2,6 millioner Euro, eller nesten 24,5 millioner svenske kroner!»

«Det tror jeg ikke noe på! Nå tuller du med meg, vel?»

 

Noe mer overbevisning måtte deretter til og vantroen var åpenbar. Etter hvert fikk vi overbevist Monica om at hun faktisk hadde vunnet den enorme pengesummen og reaksjonen lot ikke vente på seg: «Jeg tror jeg får hjerteinfarkt!», «Jeg svimer av her!» Ingen grunn til bekymring dog, Monica er frisk og fin, men følelsen av å vinne jackpoten glemmes nok ikke med det første!

 

jackNOR

Robin Reed, adm. dir. i Guts.com sier følgende i en kommentar: “Dette er en merkedag for oss i Guts! Vi elsker våre vinnere og dette er den største gevinsten vi noensinne har hatt gleden av å feire! Monica har spilt hos oss siden oppstarten og vi gleder oss virkelig med henne og gleder oss til å gratulere flere millionærer i fremtiden! Godt spilt, Monica!»

 

Vi måtte nesten stille det uunngåelige spørsmålet til jackpotvinneren: Hva skal du bruke pengene på?

«Jeg skal betale ned huslånet, hjelpe barna og barnebarna mine, donere penger til veldedige formål og reise litt med familien min».

 

Vi gratulerer igjen og minner om at Arabian Nights er én av 29 progressive jackpoter hos Guts.   

Google+
Notis Ett sprillans nytt Guts, större och bättre än någonsin! Väldigt snart släpper vi ett helt nytt Guts. Vår nya sida kommer ha ett nytt utseende och vi lägger till några nya, spännande funktioner. Allt med dig i åtanke. Håll korpgluggarna öppna och spetsa öronen, mer info snart.
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
17:51