Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Mega Moolah
risto h vann precis
Mega Moolah
€ 2
Totem Lightning Power Reels
Susanne K vann precis
Totem Lightning Power Reels
€ 6.3
Fairytale Legends: Mirror Mirror
reecia w vann precis
Fairytale Legends: Mirror Mirror
€ 2
Gonzo's Quest
Jouni K vann precis
Gonzo's Quest
€ 125.5
Flaming Fox
bünyamin b vann precis
Flaming Fox
€ 60

Mest Populära

21
MAY

Kenen johdolla Suomi skarppaa?

stick

 

Jääkiekon MM-kisoissa ei joukkueen menestys koskaan kaadu vain ja ainoastaan yhteen mieheen. Käynnissä olevissa Valko-Venäjän MM-kisoissa kansakunnan syyttävä sormi osoittaa Suomen joukkueen paitaan, joka kantaa numeroa 12. Rehellisyyden nimissä Olli Jokinen ei ole kyennyt ykkössentterin huutoon vastaamaan mutta on aivan liian helppo osoittaa sormella yhtä miestä kaataen kaikki joukkueen puutteet hänen niskaansa.

 

Olli Jokinen 35v. On pelannut tällä kaudella liki 100 ottelua ja kesäloman alkaessa hän haluaa vielä matkata Valko-Venäjälle auttamaan Suomea kohti EHT-turnaukseen verrattavaa menestystä. Suomen joukkueen tiedettiin jo ennen kisoja olevan luultavasti nimettömin 30 vuoteen eikä likipitäen kukaan uskonut Suomen menestykseen. Silti monien meidän sisuksissa herää se lapsenomainen lätkäfani, kun MM-kisojen aloitusottelussa kiekko putosi ensimmäistä kertaa jäähän. Sillä hetkellä myös takaraivoomme nousi olympia-krapula ja realiteetit jätettiin taka-alalle. ”ollaanhan me ennenkin pärjätty”.

  

Erkka Westerlundin tehdessä pelaajavalintoja Suomen MM-joukkueeseen hän ei ollut maajoukkuevalmentajan ihannetilanteessa. Minnesota Wild eteni NHL:n jatkopeleihin ja moni Euroopassa pelaava vanha ja tukeva MM-kulmakivi oli joko loukkaantunut tai päättivät jättää välikisat väliin muihin syihin vedoten. Tämä tietenkin auttamatta käänsi katseita entistä enemmän kohti Olli Jokista, hänen ollessa se meidän toinen todellinen NHL-vahvistus. Tähän mennessä Suomen joukkueen valonpilkahdukset ovat kuitenkin löytyneet hyökkäyksen sijaan löytyneet Minskissä pääasiassa Pekka Rinteen vartioimalta maalilta. Vielä ei kuitenkaan ole liian myöhäistä.

 

Suomi pääsi lohkostaan jatkoon riman jäädessä väpättämään kuin Patrik Sjöbergillä konsanaan. Suomi voi vielä päästä mitalipeleihin  mutta se ei kuitenkaan onnistu yksistään Olli Jokisen tasonnostolla. Suomella ei koskaan ole olleet ne kirkkaimmat tähtipelaajat, vaan joukkueen menestys on aina perustunut nimenomaan joukkuepelaamiseen. Nyt kun joukkuepeli on tökkinyt niin olisi suorastaan epäreilua syyttää siitä sitä joukkueen sijaan yhtä pelaajaa.  Kanadaa vastaan koko joukkueen on pakko nostaa tasoaa tai Kanadan nuoret tähdet tekevät tuhoisaa jälkeä.

 

Google+
Notis Ett sprillans nytt Guts, större och bättre än någonsin! Väldigt snart släpper vi ett helt nytt Guts. Vår nya sida kommer ha ett nytt utseende och vi lägger till några nya, spännande funktioner. Allt med dig i åtanke. Håll korpgluggarna öppna och spetsa öronen, mer info snart.
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
17:54