Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Mega Fortune
Sven R vann precis
Mega Fortune
€ 15
Book of Dead
Tanzil Taz R vann precis
Book of Dead
€ 10
What a Hoot
Jakob S vann precis
What a Hoot
€ 36
Divine Fortune
Esther S vann precis
Divine Fortune
€ 421
Golden Legend
Ameen K vann precis
Golden Legend
€ 126

Mest Populära

14
APR

KIEKKOILIJAN TAIVAS

 

Viikonloppuna se sitten varmistui, kauden 2013/2014 jääkiekon SM-liigan finaaleissa kohtaavat runkosarjaa ja pleijareita dominoinut Kärpät ja se Tampereen terveempi joukkue Tappara. Mihin kaikkeen sitä tulisi kiekkofanin sitten kiinnittää huomiota seuratessaan taistelua Kanada-maljasta?

 

Kukkona tunkiolla – valmentajat

Vastakkain ovat karu kokemus ja Suomen lupaavin valmentaja. Rautakorpi osaa pelata oman pelinsä niin median kanssa kuin miettiessään joukkueensa taktiikkaa. Marjamäki ei saa olla median edessä missään tapauksessa liian köykänen sillä Rautakorpi tunnetaan Suomen parhaana painostajana ja ”vaikuttajana”.

Semi-finaaleissa Tappara käytti kiekkokirjan vanhinta kikkaa ilmoittaessaan kokoonpanoja. Ykkössentterin ilmoitettiin olevan poissa kokoonpanosta mutta pelin alettua Josh Green viilettikin jäällä kuin nuori varsa konsanaan. Samaa kikkaa käytettiin Nick Bailenin kohdalla ennen viimeistä semifinaalia. Kaikki tämä kuuluu osana kevään kuumimpien otteluiden mediapeliin ja Rautakorpi tuntee nuo kikat kuin oman klubitakkinsa taskut.

 

Maalivahdit

Tapparan maalivahti Juha Metsola ei ole vielä pystynyt johdattamaan joukkuettaan kirkkaimpaan loppuun asti, vaan jossain vaiheessa kevättä on aina Metsolan viileä vire sulanut. Kärppien maalilla Tomi Karhunen pelaa ensimmäisiä miesten pleijareita ykkösvahtina eikä kärsi yhtään huonoa peliä, kun takana on väijymässä mies nimeltä Jussi Rynnäs. Tosin me Gutsilla toivomme, että tämä sarja ei tule ratkeamaan kummankaan maalivahdin epäonnistumiseen, vaan molemmissa päissä nähtäisiin finaalien arvoisia game-savereita.

 

Juniorit sekä seniorit

Molemmissa joukkueissa on hyvä sekoitus kokemusta sekä nuoruutta. Kärppien kokeneessa kaartissa ovat nimet Kukkonen, Viuhkola ja Pyörälä, kun taas Tapparalla löytyvät Voutilainen, Kuusela ja Tampereen elävä legenda Ville Niäminen.

Jaksaako vanha kaarti kannatella joukkuetta vai löytyykö ratkaisija 7. finaalin tapaan nuorisokaartista Henrik Haapalan, Ville Pokan tai vaikka Joonas Donskoin joukosta? Guts tarkkailee erityisesti Ville Pokan otteita. Suomen lupaavin puolustaja on ottanut isoa roolia niin nuorten voittaessa maailmanmestaruuden, kuin myös Kärppien matkalle kohti liigafinaaleja.

 

Taistelu ensimmäisestä päänahasta

Ensimmäinen ottelu määrää paljon finaalisarjan suuntaa.  Jos Rautakorven klaani onnistuu ottamaan ison jytkyryöstön heti Oulussa voi hyvin olla, että heidän joukkuetta ei pysäytä enää mikään. Oulu ei tosin koskaan ole ollut se helpoin paikka vierasjoukkueelle ottaa niitä ratkaisevia voittoja. Se on kuitenkin varma, että kumpikaan joukkue ei luovuta missään tilanteessa ja odotettavissa onkin paljon hieltä haisevia kaksinkamppailuita ja taktista sodankäyntiä. Ehkä myös pieni pätkä kiekkobalettia Juha-Matti Aaltosen esittämänä.

 

Google+
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
23:15