Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Book of Dead
Richard T vann precis
Book of Dead
€ 2.5
Moon Princess
Lamchee F vann precis
Moon Princess
€ 413.8
Gem Rocks
Teun H vann precis
Gem Rocks
€ 4.8
King Colossus
Halima Y vann precis
King Colossus
€ 1.4
Immortal Romance
Teemu T vann precis
Immortal Romance
€ 1

Mest Populära

19
AUG

Magisk mandagsstemning

Jeg ymtet så vidt frampå om det i går. Det er noe spesielt med mandagskampene i Premier League. Sesongens første fra ærverdige Turf Moor kunne nesten ikke levert varene på bedre vis.

 

Det er ikke mange som forventer så mye av Burnley i år. De er tippet nord og ned av såkalte eksperter verden over. Men de fikk en drømmestart i går kveld mot titteljagende Chelsea. Scott Arfield fikk drømmetreff fra 14 meter og verdens kanskje beste keeper hørte bare suset. Legget fra Matthew Taylor var strålende. Det formelig kokte på tribunene på 1-0.

 

burnely

Mange kritiserer Chelsea-fansen for å være lite lidenskapelig. Hjemme på brua er det også tilfelle alt for ofte. Jeg var faktisk på brua i 2009, da Wolverhampton ble slått 4-0. Wolves-fansens «4-0, and still not singing»-sang sitter ennå friskt i minnet. Men bortefansen til Chelsea lager leven, og de fikk saktens mye å juble for i går. Beistet Diego Costa er kjøpt inn for å score mål og han brukte 17 minutter på å åpne målkontoen i Premier League. Jeg blir MEGET overrasket om ikke Costa ender på over 20 kasser i år. Snytt for straffe ble han også. Michael Oliver ga i stedet måltjuven gult kort for filming. En direkte feil avgjørelse i min bok.

 

chelsea

Og så var det duket for Fabregas-show. 2-1 var en nytelse. Det gikk en kule varmt for noen og enhver, som utsultet på Premier League-action meldte opp «årets mål» og pjatt, pjatt, pjatt. Målet til Schürrle var fint, misforstå meg rett, men det er 370 kamper igjen av sesongen. Det er lov å ha litt is i påsan. Ivanovic dunket inn en Fabregas-corner etter 34 minutter og der og da var egentlig kampen ferdigspilt. Mourinho skrudde ned tempoet og hele 2. omgang var egentlig et stort gjesp. En fin redning av Courtois fikk vi dog.

 

Mandagens GUTS-pris: Cesc Fabregas

 

Maestroen er tilbake! Han hadde nok aldri trodd at han skulle spille for Chelsea, men comebacket i Premier League er okke som et faktum. 2 assist ble fasiten etter comebacket, den første av det helt utsøkte slaget. Styrer midtbanen sammen med Matic og kan bli meget viktig for Chelsea denne sesongen.

 

Mandagens NUTS-pris: Ben Mee

 

Tung Premier League-debut for venstrebacken og Mee fikk virkelig kjørt seg mot Schürrle og Ivanovic. Men de er verdensklasse, så vi avskriver ikke Mee etter én kamp. Dog svak i går.

 

Mandagens GUTS-scoring: Andre Schürrle

 

Godt satt av tyskeren, men det er jo assisten til Fabregas som gjør scoringen. Magisk, rett og slett.

 

Mandagens GUTS-kontrovers: Gult kort for filming

 

Sorry, Michael Oliver, der dreit du deg ut. Costa blir tatt. Mourinho vil ha det gule kortet annulert og der støtter vi The Grey Haired One.

Google+
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

23:04