Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Northern Sky
Dawid Z vann precis
Northern Sky
€ 2,280
Blood Suckers
gulseren a vann precis
Blood Suckers
€ 2
The Falcon Huntress
Callam B vann precis
The Falcon Huntress
€ 1.5
Lucky New Year
johny g vann precis
Lucky New Year
€ 1.25
Motorhead
Hilde J vann precis
Motorhead
€ 97.2

Mest Populära

9
FEB

Premier League-runden: Derbys på godt og vondt

Vi har akkurat tilbakelagt en strålende sportshelg, selv om vi må innrømme at Liverpoolderbyet skuffet noe. Nerven og intensiteten var der, men målene glimret med sitt fravær. Everton så først farlige ut da Ross Barkley kom inn som boksåpner, men de blå hadde kun 1 skudd på mål i løpet av kampen. Det gledelige for Liverpool er at Jordan Ibe spilte en god kamp på høyrevingen og da Markovic fortsatt har noen steg igjen, kan Ibe fort frekventere den posisjonen framover. Neste stopp er allerede i morgen kveld hjemme mot Spurs!

 

spurs

Apropos Spurs, hva skal man si om Hurri-Kane? The ‘Arry er årets funn i Premier League og lørdag formiddag sørget han nesten egenhendig for at Tottenham vant nordlondonderbyet mot Arsenal. Özil ga Gunners ledelsen før Kane etter hvert fikset både utligning og seiersmål. Han er en goalgetter av den gode gamle, engelske sorten og arbeidsmoralen må jo varme Tottenham-hjerter. Og det beste av alt? «He’s one of our own». Hjemmedyrket spiller, altså.

 

Det skjedde ellers et par snodige ting i helgens Premier League-runde. Leicester stanget og stanget hjemme på Kings Power Stadium, men det var en heading på tvers av gode gamle Brede Hangeland som ble utslagsgivende. Crystal Palaces Ledley ekspederte overlegget i mål, men den store snakkisen ble Leicester manager Nigel Pearsons «kveletak» på James McArthur. Merkelig situasjon og enda mer pussig post-match intervju.

 

lecester

Nuvel, Nugent brant et par heftige sjanser i helgen...

 

En annen pussig situasjon befant Manchester City seg i hjemme mot Hull. Tigrene hadde kjempet inn et ledermål i 1. omgang og de lyseblå slet med å skape det helt store. På overtid smattet dog James Milner inn et lekkert frispark og sikret ett poeng. Reddet poeng gjorde også Blind for United borte mot et annet United, nemlig West Ham, og Mane sikret sågar seier for Southampton borte mot QPR godt på overtid.

 

Fergie-time er tilbake i vinden foran neste Premier League-runde som spilles allerede tirsdag og onsdag kveld. Det betyr at du må sette opp fantasylaget ditt og gjerne slenge inn et par bonger i god tid før kampene starter! Neida, du MÅ ikke. Du kan selvsagt spille på kampene live mens de pågår.

Google+
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB

01:17