Add mobile to receive additional rewards (optional)

Senaste inlägg

Just nu vinner

Owl Eyes
Pål N vann precis
Owl Eyes
€ 15
Lucky Koi
Leon S vann precis
Lucky Koi
€ 13.75
Mega Moolah
Kelly F vann precis
Mega Moolah
€ 14.1
Asgard
Juha S vann precis
Asgard
€ 86
Magic Portals
Leanne T vann precis
Magic Portals
€ 5

Mest Populära

31
JUL

Sol og sommer

Vi i Guts har hatt en meget travel sommer. Dette er vi selvfølgelig veldig glade for, og vi håper at dere har opplevd den profesjonaliteten vi har lovet. I løpet av de siste 2 månedene har vi foruten det å signere en «fotballspiller», lansert masse nye spill og fått en rekke nye ansatte. På casinoforum har vi fått masse gode ord og det er vi selvfølgelig glad for. Men, vi blir bare bedre når vi kan agere på eventuelle utfordringer dere som kunder har. Derfor; ikke vær redd for å si ifra. Why wait!

 

Vi har også lagd vår første T-skjorte. Vanligvis så blir slike T-skjorter ikke brukt noe særlig (til nød som malerskjorter), men vi fikk enorme respons på designet, og da har vi måtte snu oss rundt og vi skal nå få lagd flere av vår leverandør (som er på ferie). Men fortvil ikke. Når vi får de inn vil vi ha en rekke konkurranser så følg med og kanskje du også får en av disse eller andre premier.

 

En som fikk tak i en av T-skjortene før det ble tomt var karen under.

 

T-shirt

Vi håper at du har trivdes med oss og fått oppleve hvor raskt det er med utbetalinger når du finner. Vi krysser fingrene for at en av våre spillere vinner en av de store jackpottene.

 

Fortsatt god sommer 

Google+
Insättning
Sv
EN
FI
NO
SV
DE
CA
NZ
GB
13:05